Locuri de munca in Armata

Magazin Salajean 21 noiembrie 2007 0

Locuri de munca in Armata

1.900 de locuri pentru pregatirea soldatilor voluntari ce nu au stagiul militar indeplinit sunt scoase la concurs, la nivel national, de Ministerul Apararii, dintre acestea pentru Salaj fiind prevazute 58. Intr-o conferinta de presa desfasurata ieri, comandantul Centrului Militar Judetean, Ioan Pop, a informat ca, la garnizoana Zalau, zece din aceste locuri privesc specialitatea infanterie, in timp ce alte 12 – specialitatea auto. Scoaterea la concurs a locurilor pentru persoanele care nu au stagiul militar se face pentru prima data pentru garnizoana Zalau. In Simleu Silvaniei 36 de locuri asteapta sa fie ocupate de cei care doresc sa aleaga o cariera militara.

Conditiile care trebuie indeplinite de catre candidati presupun ca acestia sa aiba varsta intre 18 – 26 de ani impliniti in 2008, sa fie apti fizic si psihologic si sa nu aiba antecedente penale. De asemenea, pentru specialitatea auto, candidatii trebuie sa posede permise de conducere categoriile B-C.

Beneficiile pe care le au cei care lucreaza in cadrul structurilorr Ministerului Apararii sunt solda lunara (pentru un sodat voluntar, salariul este de 1.030 de lei pe luna), echipament si hrana gratuite, asistenta medicala si medicamente gratuite in conditiile legii, documente militare de transport. Totodata, se mai acorda locuinta de serviciu sau compensatie lunara pentru chirie, daca persoana in cauza este repartizata in alta localitate decat cea de domiciliu.

Termenul pana la care candidatii sunt asteptati pentru inscrieri este data de 21 decembrie 2007, iar acestia trebuie sa se prezinte la Centrul Militar Salaj incepand cu ora 8, in vederea efectuarii unui test psihologic. Informatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon 0260.612.077 sau 0260.660.964.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »