Locuinte pentru sinistratii din E24

Magazin Salajean 8 octombrie 2007 0

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de joi, schimbarea destinatiei imobilului de pe strada Sfanta Vineri nr. 5 din municipiul Zalau, din locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, in locuinte de necesitate.

Imobilul, care este situat in municipiul Zalau, Strada Sfanta Vineri nr.5, construit de Agentia Nationala pentru Locuinte, va fi pus partial la dispozitia persoanelor afectate ca urmare a deflagratiei produse in data de 14 septembrie 2007, la blocul E24 din cartierul Dumbrava, in vederea cazarii temporare a acestora.

Durata contractelor de inchiriere incheiate pentru locuintele de necesitate va fi pana la inlaturarea efectelor care au facut inutilizabile locuintele afectate de prabusirea blocului E24, dar nu mai mare de 5 ani.

Odata cu eliberarea locuintelor de necesitate, acestea vor trece, in conditiile legii organice, in proprietatea privata a statului si vor ramane in administrarea Consiliului local al municipiului Zalau, cu destinatia de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii.

Predarea-preluarea locuintelor, precum si a terenului aferent se face odata cu receptia la terminarea lucrarilor, prin protocolul incheiat intre Agentia Nationala pentru Locuinte si Consiliul local al municipiului Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »