Litoralul pentru toti ia startul astazi

Magazin Salajean 1 septembrie 2011 0

Litoralul pentru toti ia startul astazi

Programul „Litoralul pentru toti” demareaza astazi, doritorii de sejururi la mare cu bani putini putand face rezervari prin intermediul agentiilor de turism autorizate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT). Perioada de desfasurare a programului este de o luna si jumatate, astfel ca pana in 15 octombrie romanii se pot bucura de briza marii si, cu putin noroc, si de zile calde, mai ales daca se vor grabi sa cumpere bilete pentru inceputul lunii septembrie. Potrivit FPTR, biletele au fost puse in vanzare in agentiile de turism, iar in oferta s-au inscris 40 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de aproape 6.500 locuri pe serie, echivalentul a 40.000 de turisti cazati.

Tarifele practicate in cele sase serii ale programului social variaza intre 179 de lei/persoana la un hotel de o stea (numai cazare, n.r.), si 549 de lei/persoana la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. In toate variantele de cazare, sejurul este de sase nopti.

Turistii care achizitioneaza un sejur prin intermediul programului „Litoralul pentru toti” vor beneficia si de un voucher oferit de Consiliul Judetean Constanta, care asigura o intrare gratuita la unul din obiectivele turistice din Constanta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »