Limite de venit noi pentru subventiile la incalzire

Magazin Salajean 12 octombrie 2007 0

Limite de venit noi pentru subventiile la incalzire

Matolcsi Elisabeta, directorul Directiei de Munca si Protectie Sociala Salaj, a oferit ieri, intr-o conferinta de presa, informatii cu privire la limitele de venituri pentru care in aceasta iarna statul va acorda subventii la incalzirea locuintelor. Astfel, pentru perioada ianuarie – martie 2008 va fi avuta in vedere corectarea limitelor de venituri medii lunare nete pe membru de familie cu 21,8 la suta. Ca urmare, daca in lunile de iarna din acest an vor primi subventii doar familiile ce au venitul net lunar pe membru de familie de pana la 500 lei, in ianuarie – martie 2008 aceasta limita de venit va fi extinsa pana la 615 lei. Tot un venit maxim de 615 lei va fi luat in calcul in cele trei luni de anul viitor si in ceea ce priveste acordarea subventiei la incalzire pentru familiile ce folosesc lemne sau sunt racordate la sitemul centralizat.

Beneficiaza de ajutorul respectiv familiile si persoanele singure, cetateni romani, straini sau apatrizi care au domiciliul sau resedinta in Romania, stabilita in conditiile legislatiei romane.

Directorul Matolcsi Elisabeta a precizat ca la stabilirea venitului net lunar pe membru de familie se iau in calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia in luna anterioara depunerii cererii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »