Liderul coaching-ului în Europa, Gerard O`Donovan, în vizită la Zalău

Mihaela Oprea 6 februarie 2013 1
Liderul coaching-ului în Europa, Gerard O`Donovan, în vizită la Zalău

Gerard O`Donovan, director general şi fondator Noble Manhattan, cea mai importantă firmă din coaching (antrenor n.r.) din Uniunea Europeană, a fost prezent miercuri la Casa Municipală de Cultură din Zalău, unde a avut loc prima reuniune a comunităţii de coaching profesionist. Organizat în premieră în municipiu şi judeţ, evenimentul a fost susţinut de coacherii zălăuani Liliala Culda şi Ecaterina Olaru, care au lansat invitaţia tuturor cetăţenilor de a deveni membri în această companie de renume.
Cei prezenţi la întrunire, persoane din comunitate şi reprezentanţi ai instituţiilor publice, au avut ocazia să asiste la o iniţiere în lumea coaching-ului, să fie instruiţi în ceea ce priveşte cunoaşterea şi dezvoltarea propriei persoane. “Coaching-ul înseamnă performanţa ta maximă prin intermediul asistenţei individuale şi private a unei persoane care te va provoca, stimula şi ghida pentru a continua să te dezvolţi. Înseamnă ajutorul pe care îl primeşti pentru a atinge autoactualizarea, un punct în care nu doar te cunoşti cu adevărat, ci şi primeşti, în cadrul acestui proces de cunoaştere, un sentiment de confort şi înţelegere faţă de persoana pe care o descoperit”, este definiţia lansată de Gerard O`Donovan.
Pe parcursul întrunirii, Gerard O`Donovan a abordat o serie de tematici privind coaching-ul, în cele trei mari ramuri ale sale: “unu la unu”, executiv şi în companii, ramificaţii care acoperă toate domeniile de activitate. “Valorile ce ne ghidează viaţa” a fost unul dintre subiectele dezbătute cu cei prezenţi.
Programul său unic de coaching este destinat maximizării creşterii business-ului, a creşterii profitului şi a optimizării valorii acţiunilor. Coaching-ul permite atingerea unui echilibru între muncă şi viaţă şi stabilirea unor obiective măsurabile de atins. Metodele lui Gerard sunt ferme dar eficiente şi implică o abordare empatică şi spirituală, focusată pe nevoile personale ale fiecăruia.
Gerard O’Donovan este fondator şi director general al Noble Manhattan Coaching, cea mai veche şcoală de coaching din Europa. De asemenea este preşedintele Insitutului International de Coaching şi este cotat ca fiind unul dintre speakerii motivaţionali şi inspiraţionali de top.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 6 februarie 2013 at 20:06 - Reply

    Super eveniment!

Lasa un Raspuns »