Liderii mileniului trei se pregatesc in Zalau

Magazin Salajean 2 martie 2007 0

Liderii mileniului trei se pregatesc in Zalau

In urma unui concurs de esee pe tema De ce eu?, 40 de elevi ai Colegiului National Silvania si 20 ai Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian au fost selectati sa participe la cursurile de pregatire din cadrul programului educational Liderii mileniului trei, alaturi de alti 40 de elevi din Calarasi. Programul a fost lansat ieri, 1 martie, in sala de festivitati a CNS Zalau si isi propune ca, in perioada martie – septembrie, sa dezvolte in randul elevilor de liceu, un comportament proactiv , precum si sa-i ajute in dobandirea unui set nou de aptitudini si competente bazate pe Arta de a conduce, punandu-se accent pe comunicare, lucru in echipa, autocunoastere, solutionarea conflictelor, managementul diversitatii si schimbarii.

Concret, instruirea viitorilor lideri ai comunitatii va consta in cursuri interactive cu o durata totala de 18 ore si a unor tabere de leadership la finalul carora vor primi diplome recunoscute de Ministerul Educatiei si Cercetarii si de British Council.

De mentionat ca programul se desfasoara in cadrul proiectului Tenaris – LTM 2007: Forta responsabilitatii Sociale Corporatiste, organizat de Fundatia CODECS pentru Leadership in parteneriat cu TenarisSilcotub care, dealtfel, va suporta costurile necesare derularii programului. Este implicat in proiect si Inspectoratul Scolar Judetean Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »