Licitatia pentru serviciul de dezinsectie – contestata

Magazin Salajean 10 iulie 2007 0

Desi licitatia pentru achizitionarea serviciului de deratizare si dezinsectie a Zalaului a avut loc saptamana trecuta (joi, 5 iulie), autoritatile administratiei locale nu au reusit sa incheie in acest sens un contract, iar populatia municipiului nu va scapa prea usor de tantari. Intarzierile sunt cauzate, potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Zalau, Cristian Curta, de faptul ca una din firmele participante a contestat rezultatul licitatiei. Caietul de sarcini a fost achizitionat de opt firme. In momentul de fata, licitatia este suspendata, intrucat una din aceste firme a depus o contestatie, a declarat purtatorul de cuvant, refuzand sa spuna motivul contestatiei. Contestatia se afla in analiza Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, care are un termen de zece zile pentru a da un raspuns. In functie de acesta, vom vedea ce se va face in continuare, a mai spus purtatorul de cuvant.

Cele opt firme care au achizitionat in acest an caietul de sarcini sunt din Bucuresti (trei), Iasi (doua), Galati, Cluj Napoca si Poliesti.

In 2007, serviciul de deratizare si dezinsectie a domeniului public va fi achizitionat pentru urmatorii 4 ani. Dupa ce va fi desemnat castigatorul, cele doua parti vor semna un acord cadru, in baza caruia, se va incheia, in fiecare an, contractul de prestare de servicii.

Reamintim ca in 2006, de dezinsectia si deratizarea domeniului public al Zalaului s-a ocupat firma SC Coral SRL din Ploiesti, aceasta efectuand doua actiuni de deratizare, unul in iunie si celalalt in toamna, si doua actiuni de dezinsectie, ambele in vara. Referitor la acestea din urma, mentionam ca au inclus patru tratamente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »