Liber la Kaufland

Magazin Salajean 23 august 2007 0

Liber la  KauflandCateva zeci de salajeni au luat parte, ieri, la deschiderea primului hipermarket din judet, complexul Kaufland putand fi gasit in Zalau, in apropierea Salii Sporturilor. Aici, printr-o investitie de 8 milioane de euro, zona cunoscuta ca fosta statie de betoane a fost transformata intr-o constructie tip hala, care gazduieste departamentele de produse, birouri etc., la care se adauga o parcare cu 285 de locuri.

In deschiderea de ieri, administratorul Kaufland Romania, Adrian Viman, a spus ca hipermarketul de la Zalau este cel de-al 29-lea deschis in Romania, in municipiul salajean fiind create, astfel, 150 de noi locuri de munca. Pana in prezent, investitia totala in Romania a ajuns la aproximativ 338 de milioane de euro, a spus Viman, amintind ca divizia Kaufland face parte din concernul Lidl&Schwarz Co&KG, cu peste 800 de magazine deschise in intreaga Europa (Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania).

Autoritatile locale municipale si cele judetene au apreciat intrarea concernului pe piata din Salaj, spunand ca pentru a a avea o calitate sporita a serviciilor si produselor, competitivitatea este absolut obligatorie, iar investitiile in astfel de puncte comerciale sunt un lucru de care judetul are nevoie.

Kaufland se ghideaza dupa principiul totul sub acelasi acoperis, oferind produse variate, care acopera necesarul zilnic al clientului. Pe langa oferta bogata in alimente, la Kaufland se pot achizitiona produse din domeniile menaj, sticlarie, portelan, textile, electrice, papetarie etc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »