Liber la carti de identitate pentru alegeri

Magazin Salajean 22 noiembrie 2007 0

Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a dispus extinderea activitatii Serviciului de Evidenta a Persoanei si in zilele de 24 – 25 noiembrie, pentru ca acei cetateni care nu au acte de identitate valabile pentru exercitarea dreptului la vot sa si le poata obtine la timp.

In conformitate cu legislatia in vigoare, pentru a solicita si a obtine acte de identitate este nevoie de actul de identitate expirat, certificatul de nastere si de casatorie (daca este cazul), actul care face dovada spatiului de locuit. Pentru situatiile in care solicitantul nu are act de identitate valabil si nici certificat de casatorie, poate solicita carte de identitate provizorie pentru eliberarea careia va prezenta pasaport sau permis de conducere (daca poseda), actul care face dovada spatiului de locuit si trei fotografii color tip B.I..

Programul de lucru al ghiseelor Serviciului de Evidenta a Persoanei va fi intre orele 8-12 sambata, iar duminica intre orele 7-21. In aceasta perioada, se vor elibera actele de identitate pentru persoanele care au depus cererea pana in data de 24 noiembrie inclusiv, dar si carti de identitate provizorii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »