Let s do it, Romania! isi deschide info-center in Zalau

Magazin Salajean 10 septembrie 2010 0

Let s do it, Romania! isi deschide info-center in ZalauEchipa Let s do it, Romania! va deschide un info-center in Zalau, in Piata 1 Decembrie 1918, vineri, la ora 18, in cadrul unei actiuni de promovare a proiectului in randul salajenilor. Dat fiind ca Ziua Curateniei Nationale se apropie cu pasi repezi, echipa Let s do it, Romania! vine in intampinerea celor ce doresc sa se alature echipei de voluntari din Salaj, prin deschiderea unui info-center, unde cei care doresc se pot inscrie pentru Marea Curatenie completand un simplu formular.

Sa facem curatenie, intr-o singura zi, in toata tara!

Pana in 25 septembrie, info-center-ul va fi deschis zilnic, in intervalul orar 16-18, iar voluntarii vor oferi nu doar posibilitatea inscrierii pentru Ziua de Curatenie Nationala si informatii in acest sens, ci vor desfasura in fiecare zi si activitati dedicate salajenilor de toate varstele. Astfel, cat timp parintii vor completa formularele de inscriere, copiii pot beneficia de face-painting, pot realiza desene cu creta si creioane colorate sau pot lua parte la mini-concursuri cu rolele sau bicicletele. Bunicii care doresc sa isi indrume nepotii spre voluntariat le pot da un bun exemplu inscriindu-se impreuna cu ei in echipele de curatare si isi vor putea petrece o dupa-amiaza jucand sah.

Inaugurarea info-center-ului va fi dublata de o serie de actiuni care ii vor implica atat pe voluntarii inscrisi deja in proiect (team-building), cat si pe restul participantilor (parada cu steaguri, pe role si biciclete, scrierea numelui proiectului cu lumanari aprinse – coregrafie, scandarea imnului Let s do it, Romania! de catre majorete etc.).

Ziua de Curatenie Nationala este absolut necesara si in Salaj, iar judetul va fi cu atat mai curat cu cat vor exista mai multi salajeni care sa se implice in curatarea zonelor stapanite de deseuri. Cei care doresc sa se alature celor circa 2.000 de voluntari, care sunt gata sa curete Salajul, vor gasi informatii despre mormanele de deseuri identificate in judet la info-center-ul din centrul Zalaului.

Let s Do It, Romania! – Au mai ramas 15 zile!

Pentru ca au mai ramas aproape doua saptamani si, totusi, mai sunt inca neclaritati in ceea ce priveste campania Let s Do It, Romania!, va prezentam cateva puncte importante ce definesc proiectul si ar trebui sa raspunda la majoritatea intrebarilor pe care le aveti. Incercati sa parcurgeti acest buletin sau uitati-va direct pe versiunea slideshow

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »