Lectii de antreprenoriat pentru satenii din Nusfalau

Magazin Salajean 28 septembrie 2010 0

Lectii de antreprenoriat pentru satenii din NusfalauAproximativ 25 de persoane din Nusfalau vor invata gratuit, in cadrul unor cursuri de instruire ce vor avea loc in aceasta luna, cum sa-si demareze propria afacere. Respectivele cursuri sunt sustinute prin proiectul Antreprenoriatul rural-premisa pentru dezvoltare locala si crestere econonomica, derulat de catre Fundatia Danis pentru Dezvoltare Manageriala, in parteneriat cu SC Media Partners SRL. Nusfalaul a fost selectat in acest proiect, alaturi de localitatea clujeana Mihai Viteazu, datorita potentialului mare de dezvoltare care se datoreaza faptului ca sunt noduri rutiere situate pe aliniamentul Autostrazii Transilvania, se arata intr-un comunicat de presa al Fundatiei Danis.

Cursantii vor invata care sunt pasii si documentele necesare pentru inceperea unei afaceri, planificarea principalelor etape pentru dezvoltarea acesteia, informatii despre competitie, promovare, angajati, clienti, oportunitati de afaceri, surse de finantare pentru dezvoltarea afacerilor. In plus, ei vor beneficia de consultanta individuala pentru initierea sau dezvoltarea propriei afaceri si vor vizita afaceri de succes din mediul rural.

Acest proiect s-a derulat, in perioada aprilie-iunie, in alte doua localitati din Cluj si Salaj. Atunci, 59 de persoane din Garbou si din Zimbor au participat la cursurile de instruire, 39 dintre ele beneficiind, in prezent, de consiliere individuala pentru intocmirea planurilor de afaceri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »