La Zalau: Dezinsectia nu se vede nici macar din avion

Magazin Salajean 30 iulie 2009 0

La Zalau: Dezinsectia nu se vede nici macar din avion

De ani intregi, verile zalauanilor sunt bantuite de tantari. Orisicate campanii de dezinsectie a facut Primaria Zalau si chiar daca substantele au fost imprastiate la nivelul solului sau din avion, roiurile de insecte nu dispar si par innebunite de caldura zilelor de vara. In timp ce in Bucuresti, Cluj sau Oradea poti lasa ferestrele deschide, in noptile de vara, in apartamentele zalauanilor nici pomeneala de asa ceva, daca nu ai instalate plase. Ca urmare, nu se poate sa nu te intrebi pe ce se duc banii publici, daca rezultatul dezinsectiilor e nul?

De cateva saptamani, asa cum suntem obisnuiti in fiecare vara in Zalau, a luat startul campania de nimicire a tantarilor. Mai pe la sol, mai pe deasupra cartierelor, echipele care se ocupa de actiunea respectiva imprastie substantele care ar trebui sa starpeasca roiurile de insecte. Din pacate, rezultatul lasa mult de dorit si zalaunii se plang ca tantarii sunt atat de multi, incat parca orasul nu a pomenit nici macar o actiune de dezinsectie, daramite o campanie intreaga, desfasurata inclusiv cu avioane care te trezesc inca de la primele ore ale diminetii.

Laura S., de 37 de ani, ne-a spus ca actiunile de dezinsectie nu au rezultatul asteptat, iar problema roiurilor de tantari e veche de ani intregi .

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »