La Simleu Silvaniei: Lucrari publice de 100.000 de lei

Magazin Salajean 7 octombrie 2010 0

La Simleu Silvaniei: Lucrari publice de 100.000 de lei

Primaria Simleu Silvaniei are in derulare in aceasta perioada o serie de lucrari de pietruire de strazi, extinderea retelelor de apa si canalizare, precum si a retelei de gaz, in valoare de aproximativ 100.000 de lei.

In ceea ce priveste pietruirea, una dintre lucrarile finalizate este cea de pe strada Marului, pe o portiune de aproximativ 500 de metri. Pietruirea a fost necesara cu atat mai mult cu cat in zona respectiva nu s-au mai facut reparatii de circa 5-6 ani, sustin autoritatile locale. O alta lucrare aflata in derulare vizeaza extinderea retelei de apa si a celei de gaz pe strada Bujorilor, iar printr-un parteneriat intre primarie si locatari se extinde reteaua de apa si canalizare in zona strazii Independentei.

Pentru extinderea retelei de gaz metan este vizata si strada George Baritiu. Asa cum am promis oamenilor, pentru acele zone care au ramas in afara proiectului mare de extindere a retelei de apa si canalizare vom gasi solutii financiare din resurse proprii, pentru ca fiecare simleuan sa poata beneficia de un minim de confort, a declarat primarul Septimiu Turcas, subliniind ca se va incerca dezvoltarea unor proiecte mai mici, asa cum s-a procedat si in cazul altor zone, cum sunt strazile Crasnei, Sucevei, Teiului sau Victor Deleu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »