La Primaria Zalau se inregistreaza tot mai multe divorturi amiabile

Magazin Salajean 19 aprilie 2012 0

La Primaria Zalau se inregistreaza tot mai multe divorturi amiabileDe cand s-a dat unda verde divortului amiabil, la Primarie, tot mai multe cupluri de zalauani decid sa puna capat casniciei fara scandal, in doi timpi si trei miscari. De la inceputul anului si pana in prezent, noua perechi au depus actele de separare la administratia municipala, iar in sase din aceste cazuri, divortul a fost deja pronuntat.

Un numar de 23 cupluri au divortat amiabil, anul trecut, dupa ce si-au depus cererile de divort la Primaria Zalau. Initial, Primaria Zalau a inregistrat, in 2011, 27 de cererei de divort depuse de cupluri care doreau incheierea anilor de mariaj pe cale amiabila, dar in final doar 23 de cupluri au fost hotarate si au mers pana la capat in ceea ce priveste desfacerea casniciei, celelalte patru razgandindu-se pe parcurs.

Anul in curs a inceput si mai abitir in ceea ce priveste zalauanii decisi sa puna capat mariajului pe cale amiabila. Daca in intreg anul trecut, au divortat la Primarie 23 de cupluri, in mai putin de patru luni scurse din acest an, administratia municipala a inregistrat deja noua astfel de solicitari.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »