La Pericei, Peste sapte milioane de lei pentru apa si canalizare

Magazin Salajean 14 octombrie 2008 0

La Pericei, Peste sapte milioane de lei pentru apa si canalizare

Lucrarile de introducere a sistemului de canalizare in localitatea Pericei sunt efectuate 45 la suta, investitia fiind de 3,2 milioane de lei. Fondurile au fost castigate de autoritatile administratiei locale printr-un proiect depus in baza Ordonantei 7/2006 privind modernizarea zonelor rurale, unde plafonul maxim de finantare ce putea fi accesat este de 4 milioane de lei. Firma care se ocupa de lucrarile de la Pericei este SC TIM SA Cluj Napoca si, potrivit proiectului, constructorul va trebui sa introduca sase kilometri de conducta.

Tot la capitolul infrastructura tehnico-edilitara, in comuna Pericei se desfasoara lucrari pentru introducerea retelei de apa. Satele vizate de proiectul derulat de administratia locala sunt Pericei, Badacin si Sici. Ca si, in cazul sistemului de canalizare, forma constructoare este SC TIM SA Cluj Napoca.

Acest proiect are, insa, o valoare mai mare decat cel amintit anterior, mai exact 4,2 milioane de lei. Investitia este realizata tot 45 la suta in Sici si Badacin, iar in centrul de comuna

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »