La Nusfalau: Blocul ANL a fost uitat de Bucuresti

Magazin Salajean 16 februarie 2010 0

La Nusfalau: Blocul ANL a fost uitat de Bucuresti Desi anul trecut, Primaria Nusfalau a semnat actele pentru predarea amplasamentului in vederea construirii unui bloc destinat tinerilor cu varsta de pana la 35 de ani, proiectul a fost uitat de autoritatile centrale.

Agentia Nationala a Locuintelor a dat unda verde proiectului, dar bugetul de stat este secatuit de criza, astfel ca administratia salajeana nu a mai primit niciun raspuns la intrebarile privind continuarea proiectului.

Primarul Radu Mate ne-a declarat ca a fost depus Studiul de Fezabilitate la Bucuresti si ca proiectul va fi realizat, doar ca nu se stie cand. Ca sa urgenteze lucrurile, va lua legatura, in aceasta perioada, cu centrul, pentru a primi date despre primirea finantarii necesare unei asemenea investitii.

Blocul ANL este prevazut sa aiba noua locuinte si va fi ridicat in centrul de comuna, pe un teren din apropierea Postului de politie. Cetatenii vor putea depune cereri pentru acordarea de locuinte ANL la administratia locala, solicitarile urmand sa fie prioritizate, asa cum prevede legislatia in vigoare, pe baza unui set de criterii stabilit de Consiliul Local. Daca totul merge bine cu acest proiect, administratia locala intentioneaza sa ridice si un al doilea bloc ANL in comuna, in anii urmatori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »