La multi ani, copilarie!

Magazin Salajean 2 iunie 2009 0

La multi ani, copilarie!

Ziua Copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si, de ce nu, de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese.

Astfel in cadrul proiectului educational ,,Primii pasi spre scoala vineri, 29 mai, a avut loc o activiate la care au participat toti copiii grupelor pregatitoare de la gradinitele din oras si elevii claselor a IV-a de la Scoala Lucian Blaga Jibou.

Prescolarii au fost intampinati la intrarea in scoala de catre doamnele invatatoare Valeria Biris, Daniela Coste si Sanda Veres. Apoi li s-a prezentat scoala si au aflat cateva lucruri importatnte despre acesata institutie , Scoala ,,Lucian Blaga fiind o scoala deschisa pentru toti copiii.

A urmat un program artistic prezentat de scolari. Nici prescolarii nu au fost mai prejos. Condusi de educatoarele Florica Ciascaiu, Aurelia Chereches, Monica Mahalean, Viorica Pop, prichindeii au prezentat cantece si poezii dedicate zilei copilului.

Nu au lipsit nici momentele de distractie si dulciurile.

Activitatea a fost reusita, copiii fiind bucurosi si incantati ca noi, adultii, ne-am oprit o clipa din alergarea nostra si le-am acordat un strop de bucurie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »