La cine putem apela de sarbatori

Magazin Salajean 23 decembrie 2010 0

La cine putem apela de sarbatori

De sarbatori, farmaciile vor functiona dupa programul obisnuit de weekend. Din cele aflate de la directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Salaj, Claudiu Birsan, in prima zi de Craciun, respectiv, in 25 decembrie toate farmaciile vor avea program de sambata, pana la pranz (ora 12, 13 sau 14), cu exceptia farmaciei Sensiblu din Kaufland, care va fi inchisa, si cu exceptia farmaciei de la Clinica Salvosan Ciobanca, care are program non-stop. Duminica, in 26 decembrie, va fi acelasi program, dar, in plus, va functiona si farmacia Sensiblu din Kaufland, intre orele 9-16.

Factorii postali si oficiile postale vor functiona atat in ajunul Craciunului cat si al Anului Nou. Din cele aflate de la Vasile Lung, director operational al Oficiului Judetean de Retea Postala Salaj, vineri, 24 decembrie, programul tuturor oficiilor postale va fi de la ora 7 la 15, interval in care si factorii postali vor lucra. In schimb, sambata si duminica, respectiv prima si a doua zi de Craciun, precum si in zilele de 1 si 2 ianuarie 2011, oficiile postale vor fi inchise.

Intrucat in acest an sarbatorile se nimeresc la final de saptamana, Ambulanta si Spitalul Judetean de Urgenta Zalau vor functiona dupa programul unui week-end obisnuit. Astfel, prin cele 11 linii de garda va fi asigurata continuitatea serviciilor din Unitatea de Primiri Urgente, urmand sa fie liberi de Craciun si de Anul Nou doar personalul TESA si angajatii din cadrul Policlinicii, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, Codruta Puscas.

In intervalul 27

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »