La Cehu Silvaniei: Constructia primului bloc ANL va incepe in primavara

Magazin Salajean 12 octombrie 2009 0

La Cehu Silvaniei: Constructia primului bloc ANL va incepe in primavara

Administratia locala din Cehu Silvaniei urmeaza sa predea firmei constructoare, in perioada urmatoare, amplasamentul pe care va fi ridicat primul bloc ANL din oras, astfel incat in primavara anului 2010 sa poata fi demarate lucrarile. Asteptam in curand o delegatie de la Compania Nationala de Investitii, care va veni impreuna cu proiectantul, pentru a lua in primire amplasamentul. Am inteles ca firma constructoare selectata in baza licitatiei publice de ANL este din Baia Mare, ne-a declarat primarul orasului Cehu Silvaniei, Varga Andrei.

Primul bloc ANL din oras va avea 20 de locuinte (opt garsoniere si 12 apartamente cu doua camere), care vor fi destinate tinerilor sub 35 de ani. Cererile pentru repartitiile in imobilul respectiv trebuie depuse la administratia locala, iar Consiliul Local va stabili beneficiarii pe baza unei liste de criterii, asa cum prevede legislatia in vigoare.

Locatia stabilita pentru aceasta investitie este cartierul Avram Iancu, asta dupa ce in anii trecuti, autoritatile locale au incercat sa propuna si alte amplasamente pentru ridicarea unui bloc ANL, amplasamente care nu au corespuns, din cauza ca terenul era instabil, iar lucrarile de consolidare ar fi necesitat mult prea multi bani.

Valoarea investitiei este de 3 milioane de lei, suma asigurata de Autoritatea Nationala a Locuintelor, in timp ce aportul administratiei locale la proiect se va regasi in realizarea accesului in zona si introducerea retelelor de utilitati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »