La Cehei si Pusta Vale: Reteaua de alimentare cu apa a fost finalizata

Magazin Salajean 28 octombrie 2009 0

La Cehei si Pusta Vale: Reteaua de alimentare cu apa a fost finalizataLucrarile pentru introducerea retelei de apa realizata in Cehei si Pusta Vale, in baza Ordonantei de Guvern nr.7/2006 privind modernizarea zonelor periurbane au fost finalizate, conducerea Primariei Simleu Silvaniei solicitand deja constructorului stabilirea datei de receptiei a investitiei, ne-a declarat primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas. Nu am primit deocamdata raspuns de la firma constructoare, dar cu siguranta data receptiei va fi stabilita cat de repede posibil, intrucat lucrarile au fost incheiate, a declarat primarul Turcas.

Odata ce investitia va fi receptionata, reteaua va putea fi pusa in functiune, iar localnicii vor beneficia de infrastructura tehnico-edilitara.

Potrivit proiectului, sursa de apa a retelei din Cehei si Pusta Vale este sistemul centralizat de alimentare cu apa a orasului. Punctul de racordare a fost prevazut de proiectant in zona industriala a Simleului, iar conductele sunt din polietilena de inalta densitate.

In ceea ce priveste reteaua de canalizare menajera, aceasta are o lungime de 6,5 kilometri si permite evacuarea apelor uzate inclusiv pentru casele situate mai jos decat canalul colector. Pentru ca acest lucru sa poata fi realizat, au fost realizate noua microstratii de pompare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »