Juniorii, sefi peste Politia municipala

Magazin Salajean 2 iunie 2010 0

Juniorii, sefi peste Politia municipala

Opt elevi din ciclul primar, de la tot atatea scoli zalauane, au preluat de Ziua Internationala a Copi-lului, fraiele Politiei Municipiului Zalau. Micutii sunt castigatorii concursului Politist junior, organizat de catre politia municipala.

Astfel, pentru o zi, Gelu Cordea, seful politistilor zalauani, i-a predat stafeta tanarului Osvath Tamas, elev in clasa a IV-a B, la LPS Avram Iancu, care i-a avut ca adjuncti pe Tudor Turian, din clasa a III-a A, de la Scoala Simion Barnutiu si pe Paul Ilies, clasa a II-a B, de la Scoala Porolissum.

Conducerea Biroului Rutier a fost asigurata de catre Andreea Chende, clasa a II-a A, Scoala Gheorghe Lazar, Biroul Ordine Publica Urban a fost coordonat pentru o zi de catre Denisa Marchis, eleva la Corneliu Coposu, in clasa a IV-a D, iar cel de Ordine Publica Rural, de catre Georgiana Sur, clasa a III-a B, la Liceul Ioan Sima. Din echipa politistilor juniori au mai facut parte Paula Coroiu (clasa a IV-a D, de la Iuliu Maniu), sef Birou Investigatii Criminale si Stefan Duca (clasa a III-a, de la Mihai Eminescu), sef schimb Ordine Publica Urban.

Castigatorii concursului au avut ocazia sa participe la activitatile curente al politistilor si s-au deplasat pe teren cu masina de politie. Ne bucuram ca micutii sunt interesati de activitatea noastra si ca, la chestionarele efectuate, au dovedit ca au cunostinte bogate referitoare la regulile de circulatie, cele de convietuire si de prevenire a infractionalitatii, a declarat Gelu Cordea, seful Politiei Municipiului Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »