Judecători „proaspeţi” la Judecătoria Zalău

Mihaela Moldovan 6 februarie 2013 1
Judecători „proaspeţi” la Judecătoria Zalău

Judecătoria Zalău are doi judecători noi, după ce preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretele de numire în funcţie pentru Dana Maria Puiu şi George Barbura. Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Zalău, Adriana Topan, a declarat că Dana Maria Puiu a fost judecător stagiar în cadrul instanţei zălăuane,în ultimii 2 ani, în timp ce George Barbura şi-a făcut stagiatura în magistratură în cadrul Judecătoriei Oradea. Cum, însă, este originar din Zalău, George Barbura a dorit să profeseze acasă, astfel că a optat pentru Judecătoria Zalău odată ce a finalizat cei 2 ani de stagiatură prevăzuţi de legislaţia în vigoare.
Odată cu aceste două numiri în funcţie, Judecătoria Zalău are ocupate 11 posturi de judecător din cele 12 prevăzute în organigramă.
În total, preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretele de numire în funcţie pentru 121 de judecători şi 68 de procurori care au promovat examenul de capacitate, organizat la nivel naţional în perioada 3 august – 13 decembrie 2012.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nae l. 6 februarie 2013 at 09:23 - Reply

    Sa nu fie urmasi in cuget si simtiri , a celor dinainte !!!

Lasa un Raspuns »