Jandarmii salajeni, la datorie

Magazin Salajean 15 iunie 2007 0

Jandarmii salajeni, la datorie

Peste 90 de jandarmi vor asigura ordinea si linistea publica in timpul desfasurarii Festivalului Zilele Romane atat in municipiul Zalau, cat si in localitatea Moigrad.

Pentru a preveni producerea unor evenimente neplacute, jandarmii salajeni recomanda cetatenilor participanti la manifestari sa nu poarte portofelul in buzunarul de la spate al pantalonilor, ci in cel interior. Totodata, este indicat ca in momentul efectuarii unor plati sa nu se expuna la vedere intreaga suma dispusa.

Urmatoarea recomandare venita din partea jandarmilor este de a nu consuma alcool in cantitati prea mari deoarece, cu cat starea de ebrietate este mai avansata, cu atat riscul de victimizare este mai ridicat.

In cazul in care sunteti martorul unei batai, interveniti imediat pentru a-i desparti pe combatanti, cerand, la nevoie, ajutorul jandarmilor sau altor persoane aflate in zona, recomanda ofiterul de relatii publice din cadrul IJJ Salaj, lt. Cristian Bolfa.

De asemenea, este indicat de a nu da curs provocarilor venite din partea persoanelor aflate in stare de ebrietate si de a evita compania persoanelor necunoscute.

Pentru a sesiza faptele de natura sa tulbure ordinea si linistea publica, cetatenii pot apela dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, la numerele de telefon 112 si 956, a conchis lt. Bolfa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »