Jandarmii salajeni doneaza viata Romaniei

Magazin Salajean 17 octombrie 2011 0

Jandarmii salajeni doneaza viata Romaniei

Un numar de 14 salajeni s-au prezentat, vineri dimineata, la Centrul de Transfuzii Sangvine din Zalau, insa nu pentru a restabili ordinea si linistea publica, ci pentru a dona sange. Iar in cursul acestei saptamani urmeaza alte cadre ale Jandarmeriei Salaj. Potrivit purtatorului de cuvant din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean, Isaia Micle, aceste actiuni fac parte dintr-o campanie umanitara desfasurata la nivel national si intitulata Jandarmeria doneaza viata pentru Romania.

Prin aceasta actiune incercam sa sensibilizam cetatenii, societatea civila cu privire la importanta donarii de sange si a faptului ca sangele inseamna viata. Impresionati de drama pe care o traiesc anumite persoane, jandarmii salajeni participa benevol la aceasta campanie, dorind sa isi aduca modesta contributie la alinarea suferintei semenilor, aflati fara voia lor in situatii dificile, declara purtatorul de cuvant.

Activitatea se va desfasura si in urmatoarele zile, urmand ca, in functie de misiunile pe care le au de indeplinit, sa participe toate cadrele unitatii care doresc sa doneze sange. Crezand in succesul ideii de voluntariat, prin participarea la aceasta campanie, jandarmii salajeni doresc sa demonstreze ca omenia, bunatatea si solidaritatea sunt caracteristice jandarmilor, care acum pot dovedi inca o data altruismul si spiritul de camaraderie ce ii caracterizeaza, fiind alaturi de semenii lor aflati in suferinta.

Sloganul campaniei interne de donare de sange este Intinde o mana! Salveaza o viata! Doneaza sange!.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »