Jandarmii salajeni combat violenta in scoli

Magazin Salajean 26 martie 2010 0

Jandarmii salajeni combat violenta in scoliIn cadrul proiectului Combaterea violentei in scoala, incheiat intre Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj si Scoala Gimnaziala Iuliu Maniu din Zalau, miercuri, 24 martie, de la ora 13:00, reprezentantii din cadrul Jandarmeriei Salaj au desfasurat o prima activitate cu elevii scolii.

Actiunea s-a dorit a fi una de informare, in cadrul careia s-au prezentat aspecte legate de violenta si consecintele comportamentelor violente in mediul scolar si familial. Proiectul cuprinde mai multe activitati care vor fi organizate cu elevii scolii partenere in proiect, activitati care se vor desfasura atat in cadrul scolii cat si la sediul Jandarmeriei Salaj, ne-a comunicat ofiterul de relatii publice din cadrul IJJ Salaj, Cristian Bolfa.

Proiectul Combaterea violentei in scoala, initiat de profesorii Ramona Stirb si Silvia Covaci, are ca obiectiv crearea unui mediu favorabil dezvoltarii unor comportamente dezirabile social si implicarea parintilor in construirea unor contexte de invatare sanatoase pentru comportamentul copiilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »