Jandarmii salajeni, alaturi de Lets Do It, Romania!

Magazin Salajean 14 mai 2012 0

Jandarmii salajeni, alaturi de Lets Do It, Romania!Peste 30 de jandarmi salajeni au participat, vineri, la o actiune de ecologizare in zona padurii Panic, in cadrul campaniei Lets Do It, Romania!. Acesta este al treilea an consecutiv in care jandarmii iau parte la miscarea internationala de curatenie, sa arate ca le pasa de tara lor, de mediul in care traiesc.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca jandarmii s-au inarmat cu saci si manusi primite de la organizatorii acestei campanii la nivel de judet. Vineri, 11 mai, intre orele 9-12, peste 30 de jandarmi s-au alaturat voluntarilor acestui proiect si au desfasurat o actiune de ecologizare in zona padurii Panic, de unde au strans peste 60 de saci de gunoaie si deseuri. Crezand in succesul ideii de voluntariat, prin participarea la aceasta campanie, jandarmii au dorit sa-si aduca contributia la protejarea naturii si refacerea ecosistemului, demonstrand ca sunt alaturi de comunitate, nu numai pe timpul executarii misiunilor, ci si prin implicarea sociala de care dau dovada in cadrul campaniilor de voluntariat desfasurate la nivel national, a declarat purtatorul de cuvant.

Lets Do It, Romania! este cel mai amplu proiect de implicare sociala din tara, care isi propune sa responsabilizeze autoritatile si cetatenii privind gestiunea deseurilor, aplicarea legislatiei de mediu si gestionarea corecta a deseurilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »