Jandarmii i-au linistit pe scandalagii

Magazin Salajean 4 ianuarie 2007 0

Jandarmii i-au linistit pe scandalagii

Jandarmii salajeni au avut de lucru cu scandalagii la acest sfarsit de an. In seara de 31 decembrie, la ora 21, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj a fost sesizat in legatura cu un scandal izbucnit la localul Cafe Bar, din Zalau. La fata locului, jandarmii au constatat ca Daniel C., de 26 de ani, din Zalau, a fost vinovat de cele intamplate, acesta mai spargand si un geam si usa de la intrare in local.

La o ora dupa momentul zero, dispeceratul a fost sesizat din nou, cu privire la scandal aflat in derulare, de data asta la localul Coll-Armis, din Zalau, unde au patruns mai multe persoane necunoscute, au lovit cu pumnii mai multi clienti care inchiriasera localul pentru a petrece Revelionul, dupa care au distrus si usa de la intrare a localului. Vinovatii au fost identificati de jandarmi in persoana lui G. Alin, de 20 de ani, G. Marius, de 23 de ani si M. Iulian, de 21 de ani, toti din Zalau.

Toti acestia se fac vinovati de comiterea infractiunilor de lovire si alte violente si distrugere. Dosarele cu actele de constatare a infractiunilor, urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Peste 50 de jandarmi au fost prezenti, in centrul Zalaului, la manifestarile organizate pentru Revelion. Pe linie contraventionala, au fost aplicate 6 sanctiuni, in valoare de 2.000 lei. S-au mai constatat si 3 infractiuni, comise de 4 persoane. D. Z.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »