Jandarmii asigura ordinea la manifestarile din week-end

Magazin Salajean 9 septembrie 2011 0

Jandarmii asigura ordinea la manifestarile din week-end

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj vor fi angrenate in misiuni de ordine publica la manifestarile ce vor avea loc la acest sfarsit de saptamana, se arata intr-un comunicat de presa remis, ieri, de institutia respectiva. Astfel, astazi, incepand cu ora 12, jandarmii vor participa cu pluton de onor si garda port drapel in localitatea Treznea, la manifestarile dedicate comemorarii victimelor masacrului comis de trupele hortyste in anul 1940, in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial.

Tot in localitatea Treznea, jandarmii vor asigura, maine, masurile de ordine publica, la manifestarile cultural-artistice dedicate primei editii a ,,Zilei Comunei” si a intalnirii cu ,,Fii satului”. De asemenea, in acest week-end, jandarmii salajeni vor fi prezenti in localitatea Pericei, pentru a veghea la buna desfasurare a manifestarilor cultural – artistice ce vor avea loc cu ocazia „Festivalului Cepei”, editia a V-a. Tot duminica, intre orele 9 – 14, peste 40 de jandarmi vor asigura buna desfasurare a ceremoniei religioase care se va desfasura pe platoul din fata Prefecturii, in cadrul careia Maica Domnului va fi proclamata ocrotitoarea municipiului.

Deoarece la aceste manifestari participa un public numeros, Jandarmeria recomanda participantilor sa dea dovada de rabdare, sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura. Cetatenii sunt sfatuiti sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, bagaje etc.), sa evite pe cat posibil sa aiba la vedere obiecte de valoare care pot atrage atentia, iar in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa solicite ajutorul echipajelor de jandarmi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »