Jandarmii aniverseaza astazi Ziua Jandarmeriei Romane

Magazin Salajean 2 aprilie 2009 0

Jandarmii aniverseaza astazi Ziua Jandarmeriei Romane

Anul acesta, pe data de 3 aprilie se implinesc 150 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane. Pentru a marca aceasta zi, Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj organizeaza pe data de 2 aprilie, la sediul institutiei, o serie de activitati la care sunt invitati sa participe oficialitatile locale si reprezentantii institutiilor cu care IJJ Salaj coopereaza: din cadrul Inspectoratului de Politie (IPJ) Judetean Salaj, al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj, din cadrul Armatei si altii. La festivitate vom acorda diplome si premii pentru reusite exceptionale, printre care si doua diplome pentru veteranii jandarmi, Vasile Barjac si Ioan Marin Cranta, a precizat Vasile Bocea, inspectorul sef al IJJ Salaj.

Cupa Jandarmeriei 2009

Tot ca activitate dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane, in perioada 23-26 martie, Asociatia Sportiva Mesesul Zalau din cadrul IJJ Salaj a organizat mai multe competitii sportive sub egida Cupa Jandarmeriei.

Astfel, in data de 24 martie 2009 s-a desfasurat la baza sportiva Fair-Play din Zalau competitia de minifotbal, la care au participat urmatoarele echipe: Jandarmeria Salaj, IPJ Salaj, ISU Salaj, Unitatea Militara 1483 Zalau, Servicul Roman de Informatii Salaj si echipa Fan Courier. S-au organizat doua grupe, iar echipele clasate pe locul I in grupe au jucat pentru locurile I si II. Finala s-a jucat intre echipa jandarmilor salajeni si cea a pompierilor, castigatori fiind pompierii salajeni. Pentru locurile trei si patru s-a batut echipa Fan Courier si cea a politistilor salajeni, castigatoare fiind echipa Fan Courier, a afirmat Vasile Bocea.

In data de 25 martie, la sala de tenis de masa a Clubului Sportiv Municipal Zalau s-a desfasurat competitia de tenis de masa, la care au participat opt sportivi. In urma disputarii meciurilor, pe primul loc s-a clasat componentul echipei ISU Salaj, Dan Farcas, pe locul doi Liviu Trif, de la Politia Comunitara Zalau si pe locul trei reprezentantul echipei Jandarmeriei Salaj, plt. maj. Marius Bob.

O alta competitie importanta pentru jandarmii salajeni, Cupa Jandarmeriei la volei, s-a desfasurat pe data de 26 martie, la sala de sport a scolii gimnaziale Corneliu Coposu din Zalau. La acesta competitie, pe langa echipa jandarmilor si cea a pompierilor, au mai participat echipa IPJ Salaj, Primaria Zalau si Primaria Simleu Silvaniei. Finala s-a disputat, dupa cum era de asteptat, intre jandarmi si pompieri, castigatoare fiind, bineinteles, echipa Jandarmilor Salajeni condusi in teren de experimentatul Mircea Abraham. Locul III a fost adjudecat de catre echipa Primariei Simleu Silvaniei, ne-a comunicat inspectorul sef al IJJ Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »