Isterie in masa pentru duba neagra cu chinezi

Magazin Salajean 12 martie 2007 0

Isterie in masa pentru duba neagra cu chinezi

In Zalau s-a declansat, de cateva zile, o adevarata isterie printre scolari si parintii acestora, din cauza unui zvon potrivit caruia prin oras circula o duba neagra, cu chinezi, care rapesc copii, ii duc pe Meses, ii omoara si le extirpa organele interne. Mai mult, unii zic ca, martori oculari fiind, au vazut echipaje de-ale politiei si pompierilor, culegand cadavrele eviscerate ale copiilor de pe Meses. Altii, cu o imaginatie la fel de bogata, spun ca duba chinezilor este neagra doar noaptea, iar in timpul zilei se transforma in ambulanta.

Se pare, insa, ca totul nu este altceva decat o farsa gandita de o minte bolnava, care a luat amploare. IPJ Salaj, impreuna cu Politia de Proximitate, a organizat o intalnire cu media zalauana, cu scopul de a comunica salajenilor ca nimic din ceea ce se vehiculeaza prin diferitele medii ale Salajului nu este adevarat.

S-au primit mai multe telefoane pe aceasta tema, chiar si colegii de la proximitate au fost luati la intrebari de catre oameni, despre duba neagra care rapeste copiii. Totul este nefondat si a indus o stare de neliniste atat printre copii, cat si parintilor, a declarat inspectorul de politie Tincuta Dumuta, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj. De asemea, politia adreseaza un apel parintilor si profesorilor sa linisteasca elevii, pentru ca nici macar o suspiciune cu privire la ceea ce se vehiculeaza nu exista. Mai mult, politistii de proximitate vor merge din scoala in scoala, sa poarte discutii cu elevii si profesorii, pentru ca starea de neliniste sa dispara din sufletele tuturor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »