IPJ Salaj, in sprijinul posturilor de politie comunale

Magazin Salajean 1 iunie 2007 0

IPJ Salaj, in sprijinul posturilor de politie comunale

La nivelul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj a fost declansata o ampla actiune de reamenajare si reabilitare a sediilor posturilor comunale de politie. Prin aceste actiuni s-a dorit imbunatatirea activitatii de primire a publicului si cea de asistenta a victimelor.

Potrivit raportului intocmit de politia salajeana, in cursul acestui an institutia a sprijinit 15 posturi comunale si unul orasenesc cu materiale de constructie si reamenajare, sub forma de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, jgheaburi, burlane, in valoare de 21.000 lei.

Sase posturi comunale au fost deja reamenajate si reabilitate, respectiv cele din Crasna, Cuzaplac, Sanmihaiu Almasului, Banisor, Hereclean si Ip. Pe langa ajutorul primit din partea IPJ Salaj, posturile de politie au beneficiat si de cel al autoritatilor locale, se mai arata in raport.

Activitatea va continua pana in momentul in care toate posturile de politie din judet vor reusi sa finalizeze lucrarile, a conchis inspectorul Tincuta Dumuta, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »