Ionel Ciunt administreaza judetul inca patru ani

Magazin Salajean 1 noiembrie 2010 0

Ionel Ciunt administreaza judetul inca patru ani

Scaunul de administrator public al judetului pus la bataie zilele trecute nu a trezit prea mare interes. Asa se face ca pentru concursul organizat in zilele de 15 octombrie (proba scrisa) si 18 octombrie (interviul) a fost depus un singur dosar, si anume cel al lui Ionel Ciunt, adica al fostului administrator, care a si castigat, de altfel, batalia.

Ciunt a ajuns pe fotoliul de administrator public al Salajului in 20 octombrie 2009, perioada de ocupare prin detasare expirand in urma cu mai putin de doua saptamani.

Organizarea concursului a fost posibila fiind intrunite conditiile stabilite de prevederile ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale potrivit carora ordonatorii principali de credite pot aproba ocuparea a maxim 15 la suta din totalul posturilor ce se vacanteaza dupa intrarea in vigoare a acestui act normativ, cu conditia incadrarii in cheltuielile de personal aprobate prin buget, a declarat Laura Opris, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean (CJ) Salaj.

Fost prefect in perioada aprilie 2004-ianuarie 2005 si in perioada februarie-octombrie 2009, Ionel Ciunt se va ocupa de administrarea judetului in urmatorii patru ani, urmand sa primeasca un salariu de baza ce nu poate fi mai mic decat salariul de baza al secretarului judetului ori peste nivelul indemnizatiei presedintelui Consiliului Judetean Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »