Invitatie la sediul jandarmilor, de 1 iunie

Magazin Salajean 31 mai 2012 0

Invitatie la sediul jandarmilor, de 1 iunie Jandarmii salajeni pregatesc o zi speciala pentru toti copiii din judet, menita sa marcheze Ziua Mondiala a Copilului, sarbatorita in fiecare an la data de 1 iunie. Micutii vor avea sansa sa studieze indeaproape echipamentele folosite de jandarmi in misiuni, precum si tehnicile folosite in timpul interventiilor. Nu vor lipsi demostratiile cu cainii de serviciu. Mai mult, un grup de copii de la Clubul sportiv Dani San din Zalau vor prezenta exercitii demonstrative de arte martiale.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca manifestarile sunt cuprinse in evenimentul Ziua Portilor Deschise, actiune ce se va desfasura la sediul unitatii, vineri, incepand cu ora 12. Jandarmii au pregatit pentru cei mici ateliere de prezentare a echipamentului si tehnicii auto folosite pe timpul executarii misiunilor, un atelier criminalistic, exercitii demonstrative cu cainii de serviciu. Totodata, copiii vor putea urmari si exercitiile de restabilire a ordinii publice prezentate de luptatori din cadrul Detasamentului de Jandarmi Mobil, a declarat Micle Isaia.

La acest eveniment au fost invitate sa participe mai multe clase de elevi din municipiu, precum si copii ai cadrelor unitatii dornici sa cunoasca cu ce se ocupa parintii lor. De altfel, toti copiii care doresc sa ia contact cu activitatea si misiunile jandarmilor sunt asteptati la sediul unitatii, cu adresa bulevardul Mihai Viteazul nr.105/A, Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »