Intoxicati cu monoxid de carbon

Magazin Salajean 31 ianuarie 2008 0

Doua persoane din Zalau s-au intoxicat cu monoxid de carbon marti seara, in locuinta proprie, din cauza unei scurgeri de la un convector montat printr-o improvizatie in locuinta. Conform celor declarate de Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Politia Municipiului Zalau a fost sesizata marti seara de catre locatarii blocului G117 de pe strada Meteorologiei din municipiu, care au solicitat interventia politiei, intrucat dintr-unul din apartamente se auzeau strigatele unei femei.

La fata locului au ajuns si pompierii, care au spart usa, in locuinta fiind gasiti lesinati un barbat si o femeie. Intrucat se simtea miros de gaz, au fost chemati si reprezentantii E.On Gaz, care au constatat ca exista o scurgere de la un convector montat printr-o improvizatie in locuinta. Din verificarile politistilor, s-a stabilit ca femeia a inceput sa strige, alarmand astfel vecinii, in momentul in care a iesit din baie si l-a vazut pe barbat cazut la pamant. De asemenea, rudele celor doi au declarat ca astfel de scurgeri de gaz au mai existat si anterior, in cursul anului trecut. In locuinta a fost gasita o seringa folosita, dar care se pare ca fusese utilizata de catre barbat pentru injectarea unui medicament prescris de medic.

Cei doi au fost transportati la Spitalul Judetean Zalau, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Codruta Puscas, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Zalau, ne-a declarat ca persoanele – ambele de 32 de ani – au fost tratate de medici, iar cum starea lor a fost adusa la normal, ieri dimineata au fost lasate acasa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »