Interes sporit pentru noul serviciu de energie termica la Zalau

Magazin Salajean 10 august 2011 0

Interes sporit pentru noul serviciu de energie termica la Zalau

Locuitorii din aproape 1900 de apartamente au fost contactati personal de catre reprezentantii RFV ZA Distriterm. De la inceputul verii, mesajul companiei a fost transmis catre cateva sute de consumatori individuali: noul furnizor de energie termica ofera un serviciu nou si complet printr-o retea moderna. Interesul pentru bransare creste continuu de la saptamana la saptamana, astfel noua solutie de distributie pe orizontala a energiei termice a fost implementata deja in al doilea bloc din Zalau.

In prima etapa RFV a instalat un sistem de distributie pe orizontala a energiei termice in imobilul 1H de pe strada Al. Barbulovici – acesta reprezentand de fapt primul pas concret catre bransarea pe noul sistem modernizat. In august, compania a demarat lucrarile in al doilea bloc, T16 de pe strada Torentului, iar in curand urmeaza si imobilul T14 de pe aceeasi strada. Ca urmare s-au semnat contracte individuale in trei blocuri si urmeaza semnarea altor contracte cu locuitorii din inca patru blocuri.

Intalnirile cu locuitorii sunt cele mai eficiente

Pana la 1 august echipa de sales a companiei RFV a prezentat oferta verii de conectare la noul sistem pentru aproape 1900 de locatari, iar intalnirile cu locatarii sunt in continua desfasurare. Rezidentii sunt foarte interesati de intalnirile de informare, bine structurate si organizate, preferand sedintele din casa scarii. Majoritatea participantilor considera sistemul de energie termica aflat sub modernizare o alternativa abordabila. Multi isi doresc sa beneficieze si de avantajele financiare valabile prin noul serviciu: datorita tehnologiei moderne implementate RFV garanteaza pentru cei conectati la noul sistem costuri cu 5% mai mici fata de costurile celor cu microcentrala sau alte solutii individuale.

S-a deschis noul Birou de Relatii cu Publicul

De la inceputul lunii nu numai RFV viziteaza consumatorii, ci si ei se pot adresa personal noului Birou de Relatii cu Publicul situat in Piata Iuliu Maniu nr. 3. Noul oficiu din zona centrala sta la dispozitia zalauanilor luni, miercuri si joi intre orele 8:30 si 17:00, marti intre orele 8:30 si 20:00, respectiv vineri intre 8:30 si 14:00. RFV poate fi contactat si telefonic sau pe internet, la numerele de telefon 0260-614585, 0360-074000 sau pe adresa de e-mail info.zalau@rfv.hu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »