Institutia Prefectului Salaj editeaza buletinul informativ INFOSTRUCTURAL

Magazin Salajean 21 martie 2008 0

Institutia Prefectului Salaj editeaza buletinul informativ INFOSTRUCTURALPe site-ul Institutiei Prefectului Judetului Salaj a fost publicat, incepand de ieri, primul numar al Buletinului informativ INFOSTRUCTURAL, editat de institutia amintita. Alaturi de seminariile din cadrul campaniilor de informare pe tema fondurilor structurale si instalarea TELVERDE – 0800 800 617, INFOSTRUCTURAL reprezinta unul dintre proiectele initiate de Institutia Prefectului in scopul asigurarii unei informari continue privind posibilitatile de accesare a fondurilor structurale de catre potentialii beneficiari. Principalele titluri cuprinse in primul numar sunt: De ce infostructural?, Programul National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013 etc. De asemenea, INFOSTRUCTURAL mai contine rubrici unde persoanele interesate vor avea la dispozitie un dictionar de termeni europeni, informatii si numere de telefon utile si altele.

Pentru sugestii, intrebari pe teme europene sau abonare on-line la INFOSTRUCTURAL, persoanele interesate pot trimite un mail pe adresa psj@prefecturasalaj.ro sau infostructural@prefecturasalaj.ro.

INFOSTRUCTURAL va apare saptamanal si va fi transmis catre toate primariile, institutiile pulice, precum si catre ONG-urile salajene aflate in baza de date a Institutiei Prefectului. Mentionam ca buletinul informativ editat de Institutia Prefectului poate fi accesat si listat de pe site-ul institutiei www.prefecturasalaj.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »