Inregistrarile pentru Loteria Vizelor pentru Statele Unite demareaza azi

Magazin Salajean 1 octombrie 2009 0

Inregistrarile pentru Loteria Vizelor pentru Statele Unite demareaza aziAmbasada Statelor Unite ale Americii (SUA) in Romania a anuntat ca inregistrarile pentru Loteria Vizelor (Diversity Visa) 2011 incep de astazi, ora 19, si se incheie in 30 noiembrie, castigatorii obtinand viza de resedinta permanenta in Statele Unite.

Persoanele interesate pot accesa site-ul de inregistrare www.dvlottery.state.gov, numai in perioada amintita, in timp ce solicitantii sunt invitati sa-si depuna cererile din timp, pentru a evita intarzierile sau aglomerarea la sfarsitul lunii noiembrie. De mentionat ca nicio inregistrare nu va fi preluata dupa data de 30 noiembrie, ora 19.

Participantii la Loteria Vizelor trebuie sa fie nascuti intr-o tara care participa la program, sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat sau sa fi lucrat cel putin doi ani, in ultimii cinci ani, intr-o meserie din zona de lucru patru a Departamentului Muncii al SUA.

Castigatorii sunt selectionati prin tragere la sorti aleatorie, facuta de un computer, vizele fiind distribuite pe sase regiuni geografice, cu un numar mai mare rezervat regiunilor cu o rata de imigrare redusa. Nu se pot acorda vize tarilor care, in ultimii cinci ani, au trimis mai mult de 50.000 de imigranti in SUA.

Instructiunile legate de program se gasesc pe pagina de internet a Ambasadei SUA (www.bucharest.usembassy.gov) si pe pagina de internet a Departamentului de Stat american (http://travel.state.gov).

Persoanele selectionate in urma tragerii la sorti vor fi anuntate prin posta, in perioada mai-iulie 2010, si vor primi instructiuni ulterioare legate de imigrare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »