Inmatricularea autobuzelor noi costa 10.000 de lei

Magazin Salajean 18 octombrie 2010 0

Inmatricularea autobuzelor noi costa 10.000 de leiPeste 9.200 de lei vor fi cheltuiti de la bugetul local pentru inregistrarea si inmatricularea celor cinci autobuze achizitionate recent de catre municipalitate. Banii vor fi cheltuiti pentru achitarea unor taxe, precum cea de inmatriculare auto, certificatul si fisa de inmatriculare auto, asigurarea PCA, taxa de poluare etc., urmand a fi recuperati de la Transurbis pe baza de decont.

Pentru cele cinci autobuze noi, cu o capacitate totala de 100 de locuri, municipalitatea a cheltuit 3,6 milioane de lei din creditul contractat in urma cu aproape trei ani de la Raiffeisen Bank. Procedura de achizitie a acestora a demarat in 2008, insa din cauza mai multor probleme ivite pe parcurs – oferta financiara cu pretul cel mai mic declarata castigatoare depasea valoarea estimata a achizitiei, diverse contestatii – noile mijloacele de transport nu au putut fi cumparate si, implicit, puse in circulatie.

Mijloacele de transport sunt prevazute cu dotari moderne, precum instalatie de climatizare, podea coborata, rampa de acces pentru persoanele cu handicap, motor Euro5. In plus, au afisaj electronic al traseului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »