Inginerii, la mare căutare în Norvegia

Adela Farkas 24 august 2012 1
Inginerii, la mare căutare în Norvegia

Sălăjenii cu studii superioare tehnice aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru un job în Norvegia. Pentru aceştia, potrivit informaţiilor furnizate de directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, Romeo Sârca, angajatorii norvegieni oferă 39 de locuri de muncă. Mai precis, ofertele au fost lansate prin reţeaua EURES ROMÂNIA care a anunţat că trei firme norvegiene (Aker Advantage As, Dfind Engineerind As şi Slitasjeteknikk As), au disponibile 39 locuri de muncă pentru ingineri în domeniul petrolului şi al gazelor naturale. Cei interesaţi pot afla detalii la adresa http://www.eures.anofm.ro/locuri_munca2.php?tara=Norvegia sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. antonia 3 octombrie 2012 at 22:41 - Reply

    ma intereseaza locurile de munca vacante din norvegia va rog sa ma contactati la nr dr tel 0785873881 intre orele 9-15 fiecare zi

Lasa un Raspuns »