Informaticienii creativi – provocati la concurs

Magazin Salajean 16 octombrie 2008 0

Informaticienii creativi - provocati la concursAutoritatea Nationala pentru Tineret organizeaza, in perioada 19 – 23 noiembrie a.c., ce-a dea saptea editie a Salonului national de creatie si inventica pentru tineret, ce cuprinde expozitii de inventii si idei, ateliere de creatie, conferinte pe diferite domenii ale culturii, artei, stiintei si tehnologiei, mese rotunde si dezbateri.

Evenimentul va fi gazduit de Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti si sunt asteptati sa participe tineri din toata tara cu varste cuprinse intre 16 si 30. Concursul isi propune sa promoveze latura de creatie si invenntica a lucrarilor in cadrul sectiunilor de stiinte aplicate si informatica aplicata, de aceea, tinerii interesati de domeniu pot participa atat la concurs, cat si la atelierele de creatie, trimitand un Curriculum Vitae si descrierea lucrarii, sau poza acesteia in format COREL pe adresa saloninventica2008@gmail.com pana la data de 10 noiembrie, ora 16.

Creatiile care vor fi expuse in cadrul Salonului National de Creatie si Inventica pentru Tineret vor fi selectate printr-un concurs.

De mentionat ca Directia Judeteana pentru Tineret Salaj sta la dispozitia tinerilor salajeni cu detalii despre inscriere si eveniment, la numarul de telefon 0260 614294 sau la sediul din Zalau, strada C. Coposu nr. 77.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »