Incepe reabilitarea strazii Leontin Ghergariu

Magazin Salajean 12 august 2011 0

Incepe reabilitarea strazii Leontin Ghergariu

Primaria Municipiului Zalau a predat miercuri amplasamentul catre SC Drum Construct pentru reabilitarea strazii Leontin Ghergariu, firma respectiva fiind desemnata prin licitatie publica, iar valoarea totala a investitiei fiind de 1,06 milioane de lei. „Intre autoritatile locale si firma Drum Construct a fost semnat un contract cadru, pe patru ani. In acest an vom asigura aproape 50 la suta din suma totala, banii urmand a fi investiti in reabilitarea accesului carosabil si pietonal pe strada Leontin Ghergariu. Anul viitor, in functie de posibilitatile financiare, vom continua cu celelalte strazi din zona Gradina Poporului”, a declarat Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau.

Astfel, cu o finantare de aproximativ 500.000 de lei firma Drum Construct va reabilita strada si trotuarele pe strada Leontin Ghergariu, pe o lungime de aproape 500 de metri. Lucrarile vor incepe de saptamana viitoare, urmand a fi finalizate, pe acest tronson, in trei luni de zile. „Ne cerem scuze locuitorilor din aceasta zona pentru ca reabilitarea carosabilului si a trotuarelor s-a prelungit atat de mult si au fost nevoiti sa treaca prin disconfortul de a circula pe drumuri greu practicabile. Insa acest lucru s-a intamplat din motive independente de vointa noastra. Noul constructor a mai lucrat in municipiu, la acoperirea Vaii Zalaului si in cartierul Gradina Onului, si a dovedit ca poate realiza lucrari de calitate si ca poate respecta si termenele de excecutie, asa ca sunt increzator in colaborarea cu Drum Construct”, a adaugat edilul.

Reabilitarea accesului carosabil si pietonal in zona a inceput inca din 2008, dar din nefericire, firma care a inceput lucrarile in cartierul „Gradina Poporului” a intampinat greutati financiare si a renuntat la proiectul din Zalau. Ca urmare, reprezentantii administratiei municipale au fost obligati sa caute o noua firma, prin licitatie fiind desemnata Drum Construct.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »