Incep reducerile de personal in politia salajeana

Magazin Salajean 3 august 2011 0

Incep reducerile de personal in politia salajeana

Un numar de 11 posturi reduse din organigrama Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj ii pune cu burta pe carte pe cei amenintati de disponibilizari. Incepand din aceasta saptamana, politistii vor fi supusi la testari, cei cu rezultatele cele mai slabe fiind pusi pe liber.

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca afectati de reduceri sunt politistii din cadrul mai multor compartimente ale IPJ Salaj, printre care lucratori ai Serviciului de Politie Rutiera, ai Serviciului de Logistica, lucratori din cadrul Politiei Municipale Zalau si al Politiei Orasului Simleu Silvaniei, precum si personal de la posturile comunale. Testarile vor avea loc in zilele de 5 si 8 august, sub forma de interviu pe tematica de specialitate. Cadrele cu cele mai slabe rezultate vor fi puse la dispozitie pentru urmatoarele trei luni, putand ocupa intre timp posturile care devin vacante in aceasta perioada, a declarat purtatorul de cuvant. Toate functiile ce urmeaza a fi reduse sunt dintre cele ocupate de agenti de politie.

Reducerile de personal din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor afecteaza si cadre ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj si ale Jandarmeriei Salaj. La aceste institutii au avut deja loc testarile candidatilor, urmand a pleca din sistem 44 de pompieri si 24 de jandarmi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »