Încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2014

Mihaela Oprea 4 octombrie 2012 3
Încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2014

Sălăjenii care doresc să ajungă în SUA pot aplica, începând de astăzi, pentru Loteria Vizelor 2014. Ambasada Statelor Unite la Bucureşti anunţă începerea programului Loteria Vizelor pentru 2014, din data de 4 octombrie, ţara noastră fiind printre statele ai căror cetăţeni sunt eligibili pentru o astfel de viză. Cei interesaţi au la dispoziţie o lună să aplice pentru acest program, respectiv în intervalul 4 octombrie – 5 noiembrie. Aceştia pot descărca formularul electronic de înscriere de la adresa www.dvlottery.state.gov. Persoanele care se înregistrează în program nu trebuie să achite nicio taxă. Aplicanţii vor trebui, însă, să îndeplinească anumite criterii pentru a intra în cursa pentru viză. Trebuie să fie originari dintr-unul din statele eligibile şi să îndeplinească fie criteriile de educaţie, fie pe acelea legate de experienţa în muncă. Legislaţia americană prevede că cei care aplică pentru Loteria Vizelor trebuie să aibă cel puţin studii liceale sau să fi avut, în ultimii cinci ani, cel puţin doi ani de experienţă în muncă. Detalii legate de experienţa profesională se pot găsi la adresa www.onetonline.org. Cei care au aplicat pentru o viză în cadrul acestui program trebuie să păstreze pagina de confirmare a înscrierii până la 30 iunie 2014. Informaţiile despre rezultatele programului Loteria Vizelor 2014vor fi disponibile începând din 1 mai 2013 până la 30 iunie 2013. Rezultatele vor fi disponibile online, “candidaţii” primind la înscriere un cod prin care vor putea verifica rezultatele programului. Acestea nu se vor trimite pe mail şi nu vor fi aduse la cunoştinţă de către serviciile ambasadei sau consulatului american.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. ion 4 octombrie 2012 at 12:18 - Reply

  Mihaela ,dragostea mea,programul se cheama Diversity Visa 2014,informatii despre calificare vor fi disponibile incepand cu mai 2013(nu 2012),iar cei calificati vor putea merge la interviu din toamna lui 2013 pana in iunie 2014!

  • Anonim 4 octombrie 2012 at 17:56 - Reply

   Iane, iar ai uitat sa iti iei pastilele :)))

 2. cluj 4 octombrie 2012 at 15:40 - Reply

  unde ai vazut ca scrie 2012 ? te mai si dai mare comentator. mai bine taceai.

Lasa un Raspuns »