Incendiu de proba la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 29 noiembrie 2010 0

Incendiu de proba la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei

Zeci de pompieri, ambulantieri si jandarmi au participat la stingerea unui incendiu izbucnit, joi dimineata, la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, interventia fiind una, fara echivoc, reusita, din moment ce totul a facut parte dintr-un exercitiu cu forte in teren.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum (ISU) al judetului Salaj, lt. Lucian Jacodi, scopul urmarit in cadrul acestui exercitiu a fost organizarea, desfasurarea si coordonarea actiunilor de salvare si evacuare a bolnavilor si a personalului obiectivului surprinsi de incendiu. De asemenea, s-a verificat modul de organizare a cooperarii intre fortele participante. Exercitiul s-a derulat in conditii foarte bune, dovedindu-se a fi un succes, a precizat lt. Jacodi.

La exercitiu au participat forte din cadrul ISU Salaj, respectiv Detasamentul de pompieri Zalau, Sectia de pompieri Simleu Silvaniei si grupa operativa a unitatii, precum si echipaje ale Politiei, Serviciului de Ambulanta Simleu, Jandarmilor si personalul din cadrul spitalului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »