Inca patru microbuze scolare pentru Salaj

Magazin Salajean 5 ianuarie 2011 0

Inca patru microbuze scolare pentru SalajPatru microbuze scolare au fost cadoul de Anul Nou primit de conducerea a patru unitati de invatamant din judetul Salaj pentru transportul la si de la scoala al elevilor din aceste scoli. Masinile au ajuns saptamana trecuta in municipiu, fiind predate de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Salaj primarilor, respectiv directorilor de scoli, in cadrul unei intalniri cu autoritatile judetene, printre care prefectul judetului, Vegh Alexandru, subprefectul Onorica Abrudanu, primarul municipiului, Radu Capilnasiu, precum si reprezentanti ai partidelor politice.

Inspectorul general scolar, Ioan Abrudan, a declarat ca microbuzele marca Ford 6+1, achizitionate de Ministerul Educatiei, vor deservi elevi din urmatoarele unitati scolare: Grup Scolar Cserey-Goga Crasna, Scoala Horea Simleu Silvaniei si scolile din Garbou si Valcau de Jos.

Numarul de microbuze scolare din judetul Salaj a ajuns astfel la 83, insa nu acopera necesarul de masini pentru transportul elevilor catre scoala, fiind nevoie de inca alte 10 microbuze.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »