Încă o săptămână pentru solicitarea ajutorului de urgenţă

Andreea Vilcovschi 14 noiembrie 2012 1
Încă o săptămână pentru solicitarea ajutorului de urgenţă

Primăria Zalău a decis să prelungească, pentru a doua oară, termenul până la care pot fi depuse cererile pentru ajutorul de urgenţă. Potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii, zălăuanii debranşaţi de Uzina Electrică din motive de rentabilitate mai pot solicita sprijinul în valoare de 2.000 de lei până la data de 23 noiembrie.

Până în prezent au fost depuse 191 de cereri, reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară (DASC) aprobând 141 de solicitări. Oficialii Primăriei susţin că 133 de beneficiari şi-au ridicat deja deconturile, 82 la sută dintre ei optând pentru achiziţia de centrale termice.

38 de solicitanţi şi că în maxim două săptămâni vor fi finalizate toate viramentele.

Pentru sprijinirea foştilor abonaţi ai Uzinei Electrice, ce nu pot fi rebranşaţi din motive de rentabilitate, de la bugetul municipiului au fost alocaţi 450.000 de lei, din care au fost cheltuiţi, până acum, 282.000 de lei. Ajutorul de urgenţă acoperă cheltuielile cu proiectarea, avizarea, achiziţia şi montarea unui convector.

Acesta este termenul final pentru depunerea cererilor la Biroul Relaţii cu Publicul, din cadrul DASC, cu sediul în Piaţa Iuliu Maniu, Clădirea Transilvania.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. adrian 14 noiembrie 2012 at 21:17 - Reply

    Stanciu plateste mita electorala. duce oamenii si pune sa faca liste cu date personale, ilegale… si plateste ma oameni sesiza-ti-va. acest gunoi distruge ppdd

Lasa un Raspuns »