In Zalau: Strazi de aproape 15 milioane de lei, sparte pentru canalizare

Magazin Salajean 21 octombrie 2010 0

In Zalau: Strazi de aproape 15 milioane de lei, sparte pentru canalizare

Lucrarile de reparatii ale strazilor din municipiu continua sa gaureasca bugetul municipalitatii. La o luna de la receptia lucrarilor, reteaua stradala din cartierul Meses, construita cu aproape 15 milioane de lei din fondurile bugetului local, se afla din nou in reparatii.

Strazile din cartierul Meses din municipiu, construite recent din banii municipalitatii, sunt din nou in lucru. Asta dupa ce, pentru lucrarile de realizare a retelei stradale din cartierul mentionat, Primaria a alocat cateva milioane de lei. Purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Zalau, Manuela Ghiurutan, a declarat ca pentru realizarea retelei stradale din cartierul Meses a fost alocata, din fonduri de la bugetul local, suma de aproape 15 milioane de lei. Reteaua stradala din cartierul Meses a fost data in folosinta in luna septembrie, anul curent. Pentru realizarea strazilor a fost alocata, din fondurile bugetului local, suma de 14.847.492 de lei, a declarat purtatorul de cuvant.

Insa, la o luna de la receptia lucrarilor, in strazile proaspat date in folosinta au aparut, din loc in loc, cratere adanci de mai bine de o jumatate de metru. Pe alocuri, lucrarile efectuate in carosabil fac impracticabila circulatia autoturismelor in zona. Reprezentantii municipalitatii sustin ca lucrarile actuale constau in aducerea la cota a a capacelor de camin la reteaua de canalizare menajera si pluviala. Aceste lucrari vor fi finalizate pana la data de 30 octombrie 2010, fiind realizate de SC Inserco SRL si SC Lotus SA, a declarat purtatorul de cuvant al administratiei locale.

De unde se vede treaba ca vorba veche ce spune Da Doamne mintea romanului cea de pe urma e mai actuala ca oricand. Sau, daca vreti, Da-le Doamne constructorilor cotele cele de pe urma. Ca sa nu sparga o strada inainte ca asfaltul sa se fi uscat bine pe ea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »