In urmatoarele luni, judetul ar putea primi ambulante noi

Magazin Salajean 29 septembrie 2010 0

In urmatoarele luni, judetul ar putea primi ambulante noiMinisterul Sanatatii se va implica in lunile urmatoare, in dezvoltarea sistemului integrat de urgenta, in aceasta saptamana fiind programata demararea procedurii de licitatie pentru incheierea unui contract-cadru, pe 4 ani, prin care vor fi achizitionate pana la 1.200 de autospeciale, de diferite tipuri. Autovehiculele vor fi repartizate atat serviciilor de ambulanta, cat si unitatilor SMURD din intreaga tara, astfel ca sunt mari sanse ca Salajul sa primeasca acest tip de dotari atat pentru Serviciul de Ambulanta, cat si pentru viitoarea unitate SMURD ce e pe cale sa fie infiintata.

Autospecialele pe care Ministerul Sanatatii se pregateste sa le achizitioneze vor inlocui masinile cu inalt grad de uzura ce asigura transportul bolnavilor in situatii de urgenta, fie ca sunt folosite de Serviciile Judetene de Ambulanta, fie ca se afla in parcul auto al unitatilor SMURD.

Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj, Ioan Cordea, ne-a declarat ca judetul are mare nevoie de autospeciale de tip B.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »