In Simleu: Modernizarea parcului central

Magazin Salajean 27 iulie 2009 0

Lucrarile de modernizare a parcului central din Simleu Silvaniei sunt in plina desfasurare, locuitorii de sub Magura urmand sa aiba, la finalul investitiei, un spatiu de recreere cu alei noi, banci si ronduri de flori. Intrucat noua locatia va beneficia si de un sistem de iluminat imbunatatit, primarul orasului, Septimiu Turcas, ne-a declarat ca s-au facut achizitii publice pentru stalpii de curent electric si pentru iluminatul ornamental. De asemenea, s-au achizitionat si bancile si fantana arteziana care va fi amplasata in parc, toate firmele urmand sa execute gratuit lucrarile de montare.

Investitiile demarate de administratia locala pentru modernizarea parcului central au o valoare de 200.000 de lei, banii urmand sa fie suportati din bugetul local. Suma va asigura si realizarea unui sistem de irigatie pentru florile si gazonul nou pus, dar si pentru amenajarea unui spatiu de joaca pentru cei mici, a declarat primarul Septimiu Turcas.

In cadrul acelorasi lucrari este prevazuta pavarea aleilor cu placi de beton, precum si taierea arborilor batrani, care pot pune in pericol mediul inconjurator, in caz de vant puternic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »