In Salaj, se constituie Sfatul Inteleptilor

Magazin Salajean 26 octombrie 2009 0

Consiliul Judetean al Persoanelor Varstnice, Institutia Prefectului Judetului Salaj, CNSLR Fratia si Cartel Alfa vor fi parteneri in cadrul Programului Imbatranirea Activa, Solidaritate intre Generatii.

In cadrul intalnirii Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice a fost dezbatut calendarul activitatilor prevazute in Parteneriat. In cadrul primei actiuni derulate pe parcursul anului 2009 – Testarea si audiograme gratuite pentru persoanlele varstnice care au probleme de auz, mai precis pana in luna octombrie, au fost testate un numar de 180 de persoane.

Institutia Prefectului Judetului Salaj anunta ca urmatoarea actiune prevazuta in Parteneriat, si anume organizarea Zilei Intreprinderii, este prevazuta pentru ultima parte a lunii noiembrie. De asemenea, Prefectura face cunoscut ca, la aceasta data, actiunea de constituire la nivelul oraselor si comunelor a Sfatului Inteleptilor se afla in plina desfasurare. Actiunea va fi finalizata pana la finele anului 2009.

Membrii Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice si-au exprimat initiativa de a participa activ in dezbateri publice pe proiectul de lege al pensiilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »